Legal information

Aktieägarengagemang
Bästa möjliga resultat
Cookies
Ersättningspolicy
Etiska regler
Incitament
Kapitaltäckning
Kundklagomål
Penningtvättslagen
Personuppgiftsbehandling
Riskinformation
Skatteregler

Information om PUL, Cookies och Webbplatsen

PUL (personuppgiftslagen)

Cicero Fonders behandling av personuppgifter sker i enlighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen (SFS 1998:204), och lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389).

Cookies

En cookie är en textfil som lagras på din dator. Cookien innehåller dock ingen personinformation.
Cicero Fonder använder sig av cookies enbart som statistikunderlag för hemsidan. Det är enkelt att stänga av lagring av cookies på din dator.

Webbplatsen

Cicero Fonders webbplats underhålls och uppdateras av Cicero Fonder.

Aktieägarengagemang
Bästa möjliga resultat
Cookies
Ersättningspolicy
Etiska regler
Incitament
Kapitaltäckning
Kundklagomål
Penningtvättslagen
Personuppgiftsbehandling
Riskinformation
Skatteregler

Information om PUL, Cookies och Webbplatsen

PUL (personuppgiftslagen)

Cicero Fonders behandling av personuppgifter sker i enlighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen (SFS 1998:204), och lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389).

Cookies

En cookie är en textfil som lagras på din dator. Cookien innehåller dock ingen personinformation.
Cicero Fonder använder sig av cookies enbart som statistikunderlag för hemsidan. Det är enkelt att stänga av lagring av cookies på din dator.

Webbplatsen

Cicero Fonders webbplats är producerad av xy på uppdrag av Cicero Fonder. Den underhålls och uppdateras av Cicero Fonder.

Aktieägarengagemang
Bästa möjliga resultat
Cookies
Ersättningspolicy
Etiska regler
Incitament
Kapitaltäckning
Kundklagomål
Penningtvättslagen
Personuppgiftsbehandling
Riskinformation
Skatteregler

Information om PUL, Cookies och Webbplatsen

PUL (personuppgiftslagen)

Cicero Fonders behandling av personuppgifter sker i enlighet med vad som stadgas i personuppgiftslagen (SFS 1998:204), och lagen om elektronisk kommunikation (SFS 2003:389).

Cookies

En cookie är en textfil som lagras på din dator. Cookien innehåller dock ingen personinformation.
Cicero Fonder använder sig av cookies enbart som statistikunderlag för hemsidan. Det är enkelt att stänga av lagring av cookies på din dator.

Webbplatsen

Cicero Fonders webbplats är producerad av xy på uppdrag av Cicero Fonder. Den underhålls och uppdateras av Cicero Fonder.